Åhhh Ja …

At være kvinde i dag, kan være rigtig hårdt – og i sær i nutidens samfund kan der ligge et hårdt pres på skulderne.

Med fokus på de sociale medier som har taget verden over med en storm, der er det blevet nemmere for entreprenør, private og større virksomheder bla. at lave PR / Marketing.

 

Dog er det også med til at skabe et større fokus på hvad der er ’Hot or Not’. Og hvis du ikke er under kategorien Puplic Figure, har en certified profil eller over 40 tusinde følgere så er du under ’Not’. Sådan kommer det i hvert fald fra flere forskellige mennesker rundt i hele verden.

Og det kan være hårdt at blive dømt ud fra dine followers og faktisk skabe usikkerhed, jalousi og andre følelser som ikke ligefrem er positive.

 

Halvnøgne kroppe, tynde kvinder, kvinder med store numse og bitte små taljer, plastik operationer og masser af make up – Den falske idealistiske kvinde som er blevet Hot og drevet af de materialistiske ting i stedet for den naturlige, sexede kvinde som er sexet pga. Hendes selvsikkerhed i sin naturlige form of forstand.

Selvfølgelig er det sjovt, at have make up på, se lækker ud, følelsen af at gøre noget ud af sig selv. Men at det ændre hele generationen af unge piger, som bruger flere penge på make up end noget andet synes jeg personligt er ærgerligt.

Det at de skal overskride deres egne grænser på f.eks. instagram ved at ligge udfordrende billeder op for at få flere likes er en forvrænget indstilling.

Og det at vide at der er en masse gamle sleske mænd som kommentere, og ligger og kigger på dine billeder kan være en smule grænseoverskridende og klamt især at vide at de er med til at gøre så du rent faktisk kan få en karriere.

 

Generelt er mange unges indstilling at de gerne vil være en ’Puplic Figure’, da det meget handler om at blive kendte mennesker og det er ikke engang kun fordi at unge synes det er sejt.

Det skal man helst være for at skrive f.eks. kontrakt som model eller få et Visa til USA.

 

Jeg har føler selv, at det har været svært at bygge min karriere op da jeg ikke har haft specielt mange følgere på instagram og det samme på min blog. Jeg har prøvet at begive mig ud i billeder som var lidt for udfordrende og afklædte men samtidig også endt med at slette dem igen, da jeg selv godt kunne se at det var ikke den måde som jeg vil fremstille mig selv på, fordi jeg gerne vil tages seriøst. Dog er det i stedet for blevet rigtig svært for mig at dele alle mine fantastiske budskaber, inspirationer, ideer og råd – da folk ikke rigtig har fået øjene op for mig da fokuset i dag mere er på det materialistiske selv, end f.eks. personlig udvikling.

Jeg dømmer ingen kvinder som gerne vil vise sigselv på den måde, men jeg giver et opråb til dem som ikke følger sig komfortable i at skulle opleve til nutidens idealle ’fake’ image.

 

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s