Ryge Stop

Som mange af jeg nok ved; ryger jeg ….. Jeg har prøvet at stoppe så mange gange hvor det er lykkedes men hvor jeg desværre er begyndt at ryge igen – Jeg har altid skyldt skylden på at det var stress relateret. Hvilke vel er meget normalt at frigive mig selv ansvaret.

Men nu er min tid altså kommet, selvom jeg elsker at ryge, så er det ikke sundt for helbredet eller udseende og man vil da også gerne have udrenset kroppen for kemikalier inden man skal til at stifte familie. (ikke fordi jeg har tænkt mig at gøre det lige foreløbig)

Jeg har hørt at efter 2 uger skulle man have overvundet nikotin trængen, derfor er det mit første mål.

Jeg starter d. 18. Feb. 2017 og skulle være klar til ikke at ryge igen den 4. Mar. 2017 ….

Jeg ser gevaldigt frem til at være ikke ryger igen. Følelsen af at ikke være afhængig af noget som faktisk er dårligt for dig.

As many of you may know; I smoke …. I’ve tried to stop so many times where I actually succeeded but unfortunately started again – The blame sounded like this “ it’s just stress related” and maybe that’s normal, giving something else the responsibility.

But it’s my time, even though I love smoking. It’s not good for your health nor your look and of course you want your body to be cleaned for chemicals so you can expand your family (not because I’m doing that now)

I’ve heard that after 2 weeks your need for nicotine should despair, therefore my first goal is no smoking for 2 weeks.

 I’ll start the 18th Feb. 2017 and should be cleared to not smoke again by 4th Mar. 2017 …

I’m looking forward to be a non-smoker again, just the feeling of not being “addicted” to something that’s actually bad for you.

 

XX

658281895082023271016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s